امروز سه شنبه 19 فروردين ماه 1399 ساعت 20:08 ب ظ

تقدیر از کمک شرکت فولاد خراسان به خط مقدم جبهه سلامت

رییس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی ۲۲بهمن از کمک انسان دوستانه شرکت فولاد خراسان در خصوص اهدای تجهیزات حفاظت فردی به مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی ۲۲بهمن تقدیر نمود.

دکتر امید رضا امینی در گفت وگو با خبر نگار وب دا گفت: دو محموله تجهیزات حفاظت فردی از کمک‌های شرکت‌ فولاد خراسان به دانشکده علوم پزشکی نیشابور و به بیمارستان ۲۲بهمن تحویل شده است.

مجتمع فولاد خراسان کمک‌های خود را شامل ١۵٠٠سری گان جراحی و ٢٩٠ «کیت حفاظت فردی) و ۱۰۰۰عدد ماسک 95 و دو نفر نیروی پرستار بخش ویژه به بیمارستان ۲۲بهمن دانشکده علوم پزشکی نیشابور تحویل نموده است.

دکتر امینی همچنین از مهندس مختاری، مدیر گلخانه گلپاد که با اهدای گل به پرستاران و پرسنل مرکز خستگی را از تن این عزیزان زدود، تقدیر نمود.

رییس بیمارستان ۲۲بهمن از تلاش و جانفشانی پزشکان فداکار متخصص عفونی و داخلی و کلیه پزشکان اورژانس و همکاران پرستار در درمان بیماران کرونا تقدیر نمود و اظهار امیدواری کرد که با قرنطینه خانگی به مدت دو هفته بتوانیم بر زنجیره انتقال ویروس کرونا را بشکنیم و این بیماری را شکست دهیم.