امروز دوشنبه 20 مرداد ماه 1399 ساعت 15:47 ب ظ

گرایش به معنویت از نعمات بحران کرونا در دنیا

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در مراسم تقدیر و تشکر از  کادر پزشکی و درمانی بیمارستان 22 بهمن گفت: بحران کرونا علی رغم همه مشکلات و تلفاتی که در دنیا به جا گذاشت، نعمت هایی را برای ما به ارمغان آورد و درس های بزرگی را به بشریت آموخت.

دکتر محسن عظیمی نژاد در ادامه بیان کرد: گرایش به معنویت و اعتقاد بیش از پیش به مدیریت هوشمندانه جهان هستی یکی از درس های این بحران بود که معنای تازه ای را به زندگی بخشید.

او افزود: تجدید دوباره طبیعت و محیط زیست و بهبود شرایط اقلیمی در دنیا پس از بازه زمانی بسیار طولانی به بشر ثابت کرد که قوانین طبیعت در اختیار او نیست و او اراده و اختیار هرکاری با طبیعت را ندارد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ادامه داد: سومین درس بحران کرونا برای جامعه بشریت این بود که قدر یکدیگر را بیشتر بدانیم و از لحظه لحظه زندگی این نعمت تکرار نشدنی لذت ببریم.

دکتر عظیمی نژاد همچنین از یک نعمت خاص یاد کرد و گفت: درس دیگری که پاندمی کرونا داشت ارتقا جایگاه کادر بهداشت و درمان بود؛ همان طور که مقام معظم رهبری (مدظله) افتخار ویژه فداکاری در بحران زیستی کرونا را متعلق به کادر درمانی اعلام کردند و جانباختگان کادر درمانی  را به لقب شهید مفتخر کردند. پاندمی کرونا و فداکاری های یکایک کادر بهداشتی و درمانی در آن ، سبب شد در فرهنگ و ادبیات سیاسی و اجتماعی ایران واژه مدافعان سلامت تعریف و رایج شود و نشان داد که این افراد در بحران ها نقش بسیار کلیدی و ارزشمندی را ایفا می کنند.

وی در ادامه با اشاره به مدیریت بحران کرونا در نیشابور افزود: حوزه سلامت نیشابور در کنار نهادهای اداری و اجرایی در مدیریت بحران کرونا از فاز پیش بینی گرفته تا آمادگی، مداخله و بازتوانی بسیار عالی عمل کرد.

تشخیص بهنگام اولین مورد کرونا، شاخص 86 درصدی ترخیص بیماران از بیمارستان، اقدامات کادر درمانی در درمان بیماران کرونایی و مراقبت های بهداشتی کادر بهداشت و همچنین سرعت و دقت عمل در  انجام 960 آزمایش کرونا فقط در آزمایشگاه کرونا ی نیشابور  گویای این موفقیت است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خاطر نشان کرد: موفقیت در مدیریت کرونا حاصل تلاش های ارزشمند یکایک شما عزیزان و همدلی و همراهی مسئولان سیاسی و اجرایی نیشابور با کادر بهداشت و درمان بود. برگزاری ۸ جلسه شورای تامین ، ۳۲ جلسه ستادی کرونا در ستاد مرکزی دانشکده و  زحمات شبانه روزی مسئولان که بااشتیاق و جانانه تلاش کردند؛ بدون شک همه در جهت کاهش فشار کاری و روانی از پرسنل بهداشت و درمان بود.

دکتر عظیمی نژاد یادآور شد: همه ما اعضای یک خانواده هستیم و ثابت کردیم که با حمایت، همدلی و پشتیبانی میتوان موفقیت را دوچندان کرد.

عملکرد دانشکده در مدیریت بحران کرونا نشان داد که نسبت به خیلی دانشگاه های با قدمت کشو، ربسیار عالی عمل کردیم.

دکتر عظیمی نژاد در پایان از زحمات همه کارکنان از نیروهای خدماتی، پرستاری، پزشکی، پشتیبانی و کارکنان حوزه بهداشت  تقدیر و تشکر کرد و گفت: امیدوارم به زودی شاهد کنترل این بیماری و بازگشت مردم به زندگی عادی خود باشیم.