امروز دوشنبه 20 مرداد ماه 1399 ساعت 15:12 ب ظ

بازدید سرزده فرماندار و ریاست دانشکده علوم پزشکی نیشابور از مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی 22بهمن

مدیر مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی 22بهمن از بازدید سرزده فرماندار و ریاست  و معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور از بخش های این مرکز خبر داد .

به گزارش وب دا: فرماندار نیشابور و ریاست دانشکده علوم پزشکی شامگاه سه شنبه هفتم مردادماه به صورت سرزده از مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی 22بهمن بازدید کردند و از نزدیک درجریان روند درمانی بیماران کرونایی قرار گرفتند.

دکتر اعظم مقدم پاشا در گفت وگو با وب دا گفت: مهندس علیرضا قامتی فرماندار نیشابور به همراه رئیس و معاون درمان دانشکده برای چندمین بار در یک ماه گذشته از این مرکز و بخش های در گیر بیماری کرونا بازدید و از نزدیک با پزشکان و پرستاران و بیماران صحبت کرده و درجریان فرایند درمان بیماران قرار گرفتند .

مدیر مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی 22بهمن از پیگیری و حمایت های همه جانبه فرماندار نیشابور تقدیر و تشکر نمود و افزود: تیم درمانی بیمارستان 22بهمن در پنج ماهه گذشته با تمام توان خود به بیماران کرونایی به صورت شبانه روزی خدمات درمانی ارائه نموده است و از هیچ تلاشی برای درمان بیماران دریغ نکرده است .

مقدم پاشا در پایان با اظهار امیدواری گفت: با کمک همه مسئولین نیشابور و مردم عزیز با رعایت فاصله اجتماعی و زدن ماسک و عدم حضور درجاهای شلوغ و خارج نشدن از منزل در مواقع غیر ضروری، می توانیم در بیماری کرونا مدیریت بهتری داشته باشیم.