چهارشنبه 6 خرداد 1405، 22:57

نظر سنجی ارائه خدمات
ثبت نظر
(زمان مطالعه: 1 دقیقه) - ( کد مطلب: 14020400269 )

b402fbae08

مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در خصوص کلاهبرداری تلفنی به کارکنان دانشگاه و مراجعان بیمارستان ها هشدار داد.

آقای مجتبی داغانی در گفتگو با وب دا بیان کرد: بر اساس گزارشات واصله، افرادی با تماس تلفنی با بیماران یا همراه بیماران و با معرفی خود به نام پزشک درخواست مبالغی را دارند؛ لذا توجه به نکات و توصیه های حراست بسیار ضروری است:
 ١. ویژه پرسنل: تحت هیچ شرایطی به افرادی که با شما تماس می گیرند و خود را پزشک یا پرسنل معرفی می کنند و در خواست شماره تماس و یا اطلاعات بیماران یا همراهان بیمار و یا دیگر پرسنل را دارند اعتماد نکنید. (به تمامی همکاران اطلاع دهید).
 ٢.ویژه مراجعین به بیمارستان: به افرادی که خود را پزشک و یا پرسنل بیمارستان معرفی می کنند و از شما مبالغی را درخواست می کنند اعتماد نکنید و هیچ مبلغی را به حساب آنان واریز نکنید. در صورت مشاهده چنین مواردی، سریعا حراست های تابعه دانشگاه را مطلع نمایید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید