پنج شنبه 7 خرداد 1405، 01:12

نظر سنجی ارائه خدمات
ثبت نظر
(زمان مطالعه: 1 - 2 دقیقه) - ( کد مطلب: 14001100173 )

2bf7ef4c58

 مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22بهمن از تهیه و توزیع بسته های معیشتی و بهداشتی به مناسبت هفته مبارزه با سرطان خبر داد.

دکتر اعظم مقدم پاشا در گفت و گو با وب دا گفت: به مناسبت هفته مبازره با سرطان 55 بسته غذایی کمک معیشتی  و 25 بسته ی لوازم بهداشتی برای بیماران بخش شیمی درمانی این مرکز تهیه و بین بیماران توزیع شد.

وی افزود: این بسته های غذایی و بهداشتی با نیّت خیر خیرین، پزشکان فوق تخصص و همکاران بخش شیمی درمانی  تهیه شده بود که همزمان با عیادت تیم مدیریت اجرایی از بیماران بخش شیمی درمانی بین آن ها توزیع شد.

 دکتر اعظم مقدم پاشا گفت: همچنین به مناسبت هفته ی مبازره با سرطان، جشن تولد کودک 11 ساله که در بخش شیمی درمانی بستری بود، با همکاری واحد آموزش سلامت و کارکنان بخش شیمی درمانی برگزار شد و باعث خوشحالی بیمار و ایجاد روحیه برای ادامه درمان وی شد.

وی همچنین گفت: درصدی از هزینه ی دارو و درمان بیماران سرطانی از  کمک های وزارت بهداشت و خیرین تامین می شود و خیرین عزیز می توانند با اهدای کمک های نقدی خود به حساب خیریه بیمارستانی در امر خیر تهیه دارو های بیماران شیمی درمانی شریک شوند.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید