پنج شنبه 7 خرداد 1405، 01:13

نظر سنجی ارائه خدمات
ثبت نظر
(زمان مطالعه: 1 دقیقه) - ( کد مطلب: 14020400256 )

bad6f228b7

دستگیری برهم زنندگان نظم اورژانس بیمارستان22بهمن نیشابوردستگیری برهم زنندگان نظم اورژانس بیمارستان22بهمن نیشابور


مدیرحراست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از دستگیری اوباش و برهم زنندگان نظم اورژانس بیمارستان 22بهمن خبر داد .

مجتبی داغانی در گفت و گو با خبر نگار وب دا نیشابور گفت : نیمه شب گذشته سه نفر از بر هم زنندگان نظم بخش اورژانس بیمارستان که در حالت غیر عادی و با تهدید قمه و درگیری......بدنبال درگیری در خیابان به اورژانس حمله ور شده بودند ،با هوشیاری انتظامات بیمارستان و اقدام سریع پلیس 110 دستگیر و تحویل کلانتری شدند .

وی افزود :متاسفانه با توجه به افزایش مصرف داروهای روانگردان و الکل در بیبن جوانان، شاهد افزایش مراجعه مصدومین درگیری و خشونت در مراکز درمانی هستیم ،که باعث آسیب به اموال دولتی و صدمه کادر خدوم سلامت هستیم و با همکاری خوب پلیس و یگان ویژه تا کنون تمامی موارد شناسائی و پرونده قضائی جهت صدور کیفر خواست تشکیل گردیده است.

در پایان مدیر حراست دانشگاه از همکاری خوب نیروی انتظامی که حافظ امنیت مردم و جامعه و کادر درمان هستند و نیرو های حفاظت فیزیکی واحد های دانشگاه تشکر کرد که محیط امنی را جهت خدمت رسانی بهتر به مراجعین  بیماران مهیا میکنند

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید