پنج شنبه 7 خرداد 1405، 01:12

نظر سنجی ارائه خدمات
ثبت نظر
(زمان مطالعه: 1 دقیقه) - ( کد مطلب: 14040200416 )

 

PhotoGrid 1745228069439

سرپرست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن از بهسازی و رنگ آمیزی سه بخش مرکز که از قدیمی ترین بخش های آن می باشد خبر داد.

دکتر سیدمیلاد تقدیسی گفت: قدمت بالا و فرسودگی بیش از حد برخی بخش ها، بهسازی و بازسازی قدیمی ترین بیمارستان شهر را ایجاب نموده است از این رو به همت رئیس دانشگاه، مسئولین دست اندرکار دانشگاه و این مرکز، فرآیند بهسازی بخش های مغز و اعصاب و عفونی انجام و بخش اورژانس آغاز شده است.

وی افزود: ترمیم آسفالت محوطه مرکز یکی دیگر از نیازهای مبرم می باشد تا جابه جایی و رفت و آمد مکرر بیماران جهت انجام اعمال پاراکلینیک بین بخش ها به سهولت انجام شود و این مهم نیز در دستور کار می باشد.

سرپرست مرکز با اشاره به جذب منابع مالی از سمت خیّرین گرانقدر برای اجرای طرح بهسازی بخش ها اظهارامیدواری کرد: با استمرار  کمک خیّرین و تأمین منابع مالی بتوانیم برای بهسازی سایر بخش های مرکز گام برداریم.

PhotoGrid 1745228069439

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید